1. "Un bulliciós mercat digital ple de botigues, que exhibeixen una àmplia gamma de productes i serveis. Representació ideal d'una plataforma d'e-commerce única per cada negoci." 2. "Imatge dividida en pantalla que compara una experiència d'ús del mòbil optimizada i una deficient. La part optimitzada té un disseny nítid i fàcil de navegar, l'altra està desordenada i és difícil d'usar." 3. "Il·lustració detallada d'un escut virtual protegint una botiga en línia, que simbolitza la necessitat de seguretat robusta en les plataformes d'e-commerce." 4. "Imatge d'un motor amb la paraula 'SEO' inscrita, impulsant un engranatge de lloc web cap a una fletxa cap amunt, que representa la millora dels rànquings de cerca i l'augment del tràfic." 5. "Combinació d'altres eines i serveis com sistemes de pagament, eines de màrqueting digital i solucions de logística integrades perfectament en un model 3D d'un aparador digital." 6. "Un aparador amb un cartell 'Ajuda', que simbolitza la disposició a oferir suport tècnic i atenció al client en cas de problemes." 7. "Un conjunt de balances equilibrant monedes i funcions d'e-commerce, les monedes representen costos i comissions de la plataforma, i les funcions representen el que ofereix la plataforma." 8. "Un collage de quatre aparadors distintius etiquetats com 'Shopify', 'Magento', 'WooCommerce' i 'PrestaShop'." 9. "Una línia de dominòs amb estratègies de màrqueting digital que condueixen a un cartell 'Obert' que representa una botiga en línia reeixida."

Com Escollir la Plataforma Perfecta per la Teva Botiga Online: Una Guia Detallada

"Descobreix com escollir la plataforma perfecta per la teva botiga online amb la nostra guia detallada. Consells sobre SEO, seguretat, usabilitat i més a aTotArreu.com."
Xarxes socials i botigues online

Com poden ajudar-nos les xarxes socials als nostres negocis?

¿Quin és l'estat del comerç electrònic aquest 2022 amb…
Windows 7 a Windows 10

Fi de Windows 7. No us quedeu enrere!

Des d'aquest 14 de gener de 2020 Microsoft ha posat fi al…
Un nen disfressat de superheroi en posició de lluita sobre uns logos d'atotarreu.com

Els 9 requisits imprescindibles que ha de complir una bona web

Són molts els aspectes que hem de tenir en compte a l’hora…

Tot el que cal saber sobre el Ransomware

QUÈ ÉS EL RANSOMWARE? El ransomware és una extorsió que…
Marketing digital

Estratègia integral de comunicació digital

Per tal que les empreses puguin créixer és vital donar-se a conèixer i atraure visites, sinó és com obrir una botiga al desert. Cal dissenyar un pla de comunicació digital per donar a conèixer els productes i serveis de l’empresa a través d’Internet, amb estratègies i tàctiques avançades per mostrar el valor diferenciador a l’audiència adequada (clients potencials), en el moment oportú i pel canal adient.
Disseny web aTotArreu

Perquè és tant important que el teu web estigui optimitzat per mòbil?

Perquè Google ja dona prioritat a les webs optimitzades per a mòbils en els seus resultats. Si no tenim adaptat el nostre web...

La nova llei RGPD, una oportunitat de millora.

La RGPD (Reglament general de protecció de dades) és l'evolució de la nostra LOPD, ara però en marc europeu...
copies-de-seguretat-al-nuvol

Per què és millor tenir les còpies de seguretat al núvol?

El Cloud Computing conegut com “El Núvol” és una infraestructura pensada perquè...
aTotArreu.com 10 anys

Vols una samarreta xula, xula, xula?

En motiu del desè aniversari d’aTotArreu.com regalem una samarreta…