web en WordPress

Crear una pàgina web professional amb WordPress.

Si a hores d’ara us esteu plantejant quina és la millor plataforma per crear una web corporativa professional, econòmica i potent sens dubte WordPress és la millor elecció.

WordPress és un sistema de gestió de continguts (CMS) molt popular principalment per la seva facilitat d’ús com a gestor de continguts, per la multitud de funcionalitats disponibles (plugins) i per l’atractiu visual de moltes de les seves plantilles.

A més, compta amb una comunitat mundial de dissenyadors i desenvolupadors que s’encarreguen tant d’actualitzar el seu motor com de crear noves funcionalitats (plugins) i noves plantilles que garanteixen la seva constant evolució.

Principals característiques de WordPress

  • Compta amb un editor visual que fa que la web sigui autogestionable i molt intuitiva
  • Fàcil instal·lació, actualització i personalització.
  • Admet plantilles.
  • Admet plugins (complements)
  • Permet crear pàgines estàtiques i articles
  • Permet ordenar articles i pàgines estàtiques en categories, subcategories i etiquetes.
  • Gestió de dades i arxius a través d’un repositori multimèdia

Com funciona WordPress?

Per fer-ho el màxim d’entenedor possible direm que la instal·lació bàsica de WordPress permet disposar d’un blog senzill utilitzant una plantilla gràfica gratuïta. A partir d’aquí hi podem anar afegint nous elements per personalitzar i configurar la web per fer-la créixer d’acord les nostres necessitats:

  • Plantilla o tema. Existeixen milers de plantilles de WordPress, algunes d’elles gratuïtes, de tot tipus que permetran a la nostra web que es mostri amb un disseny més o menys atractiu, dinàmic i visual, segons sigui el nostre cas.
  • Plugins. Són complements que proporcionaran noves funcionalitats al web. De plugins n’hi ha milers i de temàtiques molt diferents: SEO, Comerç electrònic, eMail Marketing, Seguretat, Multimèdia, Anàlisi d’estadístiques, Comunitat, Social Media, …

Amb la personalització i configuració d’aquests elements podem aconseguir una web corporativa de qualitat, molt professional i a un preu molt competitiu.

Des d’aTotArreu.com fa temps que per als projectes web corporatius apostem per aquest motor, la seva flexibilitat permet que es pugui adaptar a gairebé totes les necessitats. Així que, si en aquests moments us esteu plantejant de crear la vostra web corporativa estarem encantats d’ajudar-vos si necessiteu un cop de mà!