gestor Continguts web

Informació actualitzada, la clau per no perdre visites

Els sistemes gestors de continguts permeten actualitzar els webs de manera fàcil i ràpida. Una funcionalitat imprescindible als webs que es desenvolupen a l’actualitat.

De ben segur que heu sentit a parlar dels sistemes gestors de contingut (sigles CMS en anglès). Son els responsables de mantenir actualitzats d’una manera fàcil els continguts d’un web després de la seva creació. N’hi ha de públics i molt popularitzats i n’hi ha privats i fets a mida. Els primers son fàcils d’implementar, però tenen els seus requeriments i cal estar molt atents als riscs de seguretat que exposen pel fet de ser públics i molt coneguts.

Les empreses de desenvolupament web, donada la seva condició, acostumen a acabar desenvolupant i evolucionant els seus propis gestors de continguts. Aquest també és el nostre cas, i ja des de l’inici de les nostres activitats vam apostar-hi decididament.

Un cop tenim el web funcionant, és fàcil però que es caigui en el descuit de no actualitzar-ne els continguts, fins i tot en els apartats pensats per aquest propòsit (noticies, novetats, notes de premsa, …), donat que son forces els factors que incideixen en aquesta direcció (falta de temps, falta de designació de la persona/equip amb aquesta responsabilitat, manca d’aptituds, …). A més, aquest fet s’agreuja amb l’irrupció de les eines de xarxes socials integrades a les webs, de les que s’espera una immediatesa en la seva resposta.

És per tot això, que atenent a les necessitats palpades en el nostre entorn, hem desplegat un nou servei de suport a la gestió de continguts, per ajudar a mantenir vives i actualitzades les webs dels nostres clients, i dotar-les del dinamisme que aporten actualment els «gadgets» de les eines socials.