Windows 7 a Windows 10

Fi de Windows 7. No us quedeu enrere!

Des d’aquest 14 de gener de 2020 Microsoft ha posat fi al suport de Windows 7, hauran estat 10 anys de vida per aquest sistema.
Això vol dir que deixa de prestar suport tècnic a les seves incidències, no hi haurà més actualitzacions de noves funcionalitats/millores ni tampoc el més crític, les actualitzacions de seguretat.

Així doncs, tot i que es podrà continuar utilitzant el sistema, s’estarà assumint un gran risc de seguretat (sobretot en matèria de virus, malware, …). També les empreses de software aniran deixant de donar suport a les seves versions compatibles amb Windows 7.

La millor solució doncs és passar-se a Windows 10! La mateixa Microsoft contempla un actualització sense cost si es disposa de llicència original de Windows 7. Només cal tenir en compte que els requeriments de Windows 10 son superiors al seu antecessor, i això significa que cal disposar com a mínim de 1 GB RAM (32 bits) i 2 GB RAM (64 bits) i de 16 GB de disc (32 bits) i 20 GB de disc (64 bits) i una targeta gràfica compatible amb DirectX 9. De totes maneres, la millor experiència que es podrà obtenir amb Windows 10 serà amb un equip nou que l’incorpori de sèrie i en maximitzi les seves prestacions.

Per als usuaris d’empreses (més conservadors amb els canvis de sistema) segueix existint la possibilitat de contractar un manteniment de seguretat per tres anys més, fins al 2023.

Contacteu-nos per ajudar-vos en aquesta transició!

 

Vols que t’acompanyem en aquesta transició?

Contacta’ns per contrastar el vostre cas i rebre una proposta d’actualització!